Etsimme ihmistä.

Oletko sinä kaipaamamme tekstitaitoinen luova suunnittelija? Haemme nimittäin osaavaa copya / planneria osaavan AD:n työpariksi luomaan merkityksellisiä markkinointiviestinnän konsepteja.

Tehtävänäsi on kääntää asiakkaidemme haasteisiin ja tavoitteisiin perustuvat briiffit vastaanottajia kiinnostaviksi luoviksi ideoiksi ja hioa näistä raakatimanteista kirkkaita konsepteja. Konseptit muserrat edelleen kiehtoviksi sisällöiksi ja tarttuviksi lasautuksiksi. Kykenet myös ojentamaan työn alla olevan ratkaisun palaset oikeaan järjestykseen käyttökokemuksen ja tulosten maksimoimiseksi.

Intohimosi on luova ongelmanratkaisu. Olet kiinnostunut ihmisistä ja havainnoit ihmetellen kyseisen lajin käytöstä. Olet innostuva, osaava, kokenut, sosiaalinen, ytimekäs, kiva ja reipas.

RADIKAL Helsinki tekee merkityksellisiä markkinointitekoja. Me uskomme, että kun viestillä on merkitystä sen vastaanottajalle, on sillä merkitystä myös liiketoiminnalle. Me suunnittelemme strategioita, tarinoita ja kohtaamisia. Usein nämä kohtaamiset tapahtuvat jonkun kaupallisen kumppanuuden tai vaikuttajan kautta.

Tarjoamme tekemisen meiningin, kivat ja osaavat ihmiset, ihanat asiakkaat, jumppakerhon ja jukeboxin. Tyylikäs toimistomme sijaitsee Kalasataman metroaseman ja Teurastamon herkullisten lounaspaikkojen kupeessa.

Esittele itsesi, osaamisesi ja palkkatoiveesi ensin sähköpostitse osoitteeseen: rekry@rdklhelsinki.fi

Toimi nyt, paikkoja on rajoitetusti.

Tomi Koivulehto /kehitysjohtaja +358 40 513 3295